Бившият министър-председател Бойко Борисов говори по актуални теми след спечелената шеста титла с Витоша Бистрица при ветераните.

Тимът му победи Локомотив (Пловдив) с 4:2, а Борисов бе попитан за случващото се в БФС, както и за интервюто на собственика на ЦСКА за клубния сайт, в което говори за липсата на подкрепа от държавата в последните години по темата за стадиона на "червените".

Лидерът на ГЕРБ не пожела да отговори на въпрос за ставащото в Българския футболен съюз, но каза няколко думи на Ганчев, макар да призна, че не е запознат точно с казаното от боса на ЦСКА.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Не съм слушал интервюто на Гриша Ганчев и не ме интересува. На тях все някои друг им пречи – и срещу Левски, и срещу Лудогорец. Не съм го слушал, но той само добро е видял от нас. Само добро.

Искам да поздравя колегите от Локомотив (Пловдив), играха много силно цял шампионат. И на полуфинала Спартак (Варна) бяха много силен отбор. И най-хубавото е, че така пенсионери се събират и ритат. А пък нивото на някои не е по-лошо от професионалния футбол. Всеки обед тренираме – другите обядват, а ние тренираме“, заяви Бойко Борисов.