Проверка на Регионалната здравна инспекция на базата на ЦСКА в Панчарево не е открила никакви нарушения. Това обяви шефът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев, който подчерта, че "червените" не подлежат на санкции.
 
Припомняме, че преди два дни се появиха кадри как футболисти на ЦСКА тренират на клубната база по време на извънредното положение заради пандемията с коронавируса. Премиерът Бойко Борисов веднага призова за проверка и глоби, ако се докаже нарушение на мерките - не само при "червените", а и в другите ни футболни и спортни клубове. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
 
След установяването, че няма нарушения, ръководството на ЦСКА скочи на „приятелите“ от “старите ленти”, подчертавайки, че "злонамерени явно има дори по време на пандемия!".

Цялото изявление на шефовете на "червените":

"Армейци,

на вниманието на нашите доброжелатели ще цитираме думите на Данчо Пенчев, директор на столичното РЗИ. Г-н Пенчев заяви пред Би Ти Ви, че при направената проверка на тренировъчната база в Панчарево не са открити нередности. 

Смятаме, че по този начин халюцинациите и комплексите на нашите „приятели“ от “старите ленти” вече напълно са изяснени.

Бъдете единни и в битката с коронавируса! Не се поддавайте на провокации, защото злонамерени явно има дори по време на пандемия!",