Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази разочарованието си от ВАР след загубата с 0:2 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута" в директната битка за втората позиция в efbet Лига. Според него поражението няма да повлияе на играчите му за предстоящия финал срещу Арда в турнира за Купата на България идната сряда. 

"Може би има и такива мачове. Опитахме се, отправихме удари, но неточни. Трябва да подобрим това ни качество. Първото играхме добре, стегнато, дисциплинирано. Второто отстъпихме инициативата и това ни попречи да победим. Изпуснахме контрола върху мача. Ще анализирам видеото. Ние се готвим за този мач от няколко дни, свършва и тогава идва следващия", започна Пенев след срещата. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"ВАР се намесва, когато му е кеф. Гледам мачовете откакто е въведен. Ще се радвам да бъде в услуга на съдиите. ако има нарушение, значи е фаул, дузпа и т.н. Дано им помага да бъдат обективни. И на практика, и на теория няма да ни повлияе тази загуба. Не абдикираме от никъде. Ще има пресконференция за предстоящия финал, тя ще е във вторник, така че заповядайте. Вчера коментирах отложения мач с ЦСКА 1948. Не искам да се повтарям, защото губим ценно време", добави наставникът на "червените".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството