Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев обвини администратора на националния отбор в некоректност по отношение на Кирил Котев, който по спешност бе повикан в състава на Пламен Марков. След това обаче Пената отправи същата забележка и към треньорския екип на "А" тима, визирайки  селекционера.
„Треньорският щаб на националния отбор постъпи много некоректно. Трябваше да ми се обадят, имат ми телефона. Исках да спра Котев, но все пак това е чест за състезателя и реших да не му отнемам възможността”, заяви Пенев след контролата срещу втородивизионния Пирин Благоевград, спечелена от ЦСКА с 4:0.
Стратега добави, че е изключително доволен, че е имал възможност да работи с тримата играчи, за които мачът на стадион „Христо Ботев” бе бенефисен - Стойне Илиев, Костадин Герганчев и Стефан Гошев.  „На някои футболисти им липсват мачове, затова направихме по-сгъстена програмата. Сега следващата ни контрола е със Славия, а другата седмица по всяка вероятност ще играем с Миньор Перник. Потвърждавам, че ще привлечем Манчев. Това ще стане или в петък, или в началото на другата седмица", завърши Стратега/БЛИЦ.