Ивайло Дражев бе крайно недоволен и бесен от новината, че на днешното си заседание комисията за организиране на конгреса отхвърли кандидатурата му и не му позволява да се изправи срещу Борислав Михайлов на 30 януари. Още вчера БЛИЦ ви информира, че кандидатурата на ексцентричния бос на Черноморец няма да бъде приета, тъй като в документацията имало доста неточности.

"Смешна история. Напълниха гащите. Решението няма никаква правна стойност. Тази комисия си я e назначил Михайлов, за да му обслужва интересите. Той и Лечков нямат право да заемат длъжности, решението е смешно. Вече подадох сигнал до Прокуратурата, които ще разследват действията на Михайлов", заяви пред БЛИЦ Дражев.

"Какъв е Лечков, че той да решава дали аз ще участвам на конгреса. Той има килийно образование. За 1 година му издадоха диплома от ВИФ. В замяна Лъчо Димитров стана шеф на треньорската школа. Лечков не може дори да чете. Давам му съвет да види член 25 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Там всичко е написано точно и ясно. Тази смешна комисия няма право да казва кой ще се явява на конгреса. Лечков не ми е нито на образователния, нито на възпитателния, нито на управленския ценз. Той е смешен герой. Смешен ритнитопковец, който няма мозък. Трябва да си смени памперсите, защото ги е понапълнил", продължи в типичния си стил Дражев. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ