По време на срамната загуба на Славия в турнира за Купата на България с 1:2 от Ботев (Криводол) привърженик на столичани се опита да отърве резила на своите любимци по много любопитен и оригинален начин.

На стадиона в Мездра, при резултат 2:0 в полза на домакините, запалянкото даде пари на юношите, които подават топката около терена, с молбата коженото кълбо да не бъде бавено и играта да не бъде накъсвана излишно.

От своя страна момчетата стриктно изпълниха казаното им от привърженика и моментално връщаха топката на игрището. Това обаче не се хареса на вратаря на Ботев (Криводол) Боян Данов и при една моментално върната топка той се скара грубо на едно от децата с мотив защо играта трябва да бъде подновявана толкова бързо.

В крайна сметка фенът, платил пари, не успя да помогне на любимия си тим и Славия записа поредния си срамен резултат - 1:2 срещу Ботев (Криводол). На практика загубата ще остави софийския отбор за пореден път извън европейските клубни турнири.

Рекордната серия за "белите" без участие на европейската сцена продължава да се увеличава и вече е 12 поредни сезона. В същото време юношите, които подаваха топката около терена, си тръгнаха доволни от стадиона в Мездра въпреки, че не успяха да помогнат с нищо на Славия да избегне загубата от скромния отбор на Криводол. /БЛИЦ