Над 20 бесни фенове на Славия нападнаха играчите след днешния резил в турнира за купата на България. По-рано през деня “белите” отпаднаха унизително от новака в Западната “Б” група Ботев (Криводол) след загуба с 1:2. Привържениците на най-стария столичен клуб чакаха автобуса на Славия на стадиона в квартал “Овча купел” и веднага след слизането на играчите се нахвърлиха срещу тях.
 

“Парите за вас, Славия за нас”, пишеше на един от транспарантите, който посрещна посърналите играчи на Стевица Кузмановски. Феновете крещяха: "Ууу, къде са ви сърцата бе, айде махайте се от Славия, боклуци". Единствено звездите Тодор Колев, Благо Георгиев и Мартин Кавдански отидоха при феновете, за да се оправдаят за днешния си провал. Тошко дори се разплака и каза: “Съжалявам, много съжалявам”.


"Какво е това да не можем да бием Ботев (Криводол)? Не ни е виновен треньорът, ние сме за разстрел. Да отпаднем от купата от такъв отбор, по-добре да се съберем и да скочим от някъде”, добави националът Благо Георгиев. Звездата на тима обаче постъпи по изключително просташки начин като се развика на чакащите го журналисти. "Айде бе, като ти казвам нещо, бегай с тая камера бе". По същия начин пригласяше и друга набедена звезда Николай Петров.


Със сигурност босът Венци Стефанов ще глоби играчите за резила, а според достоверни източници треньорът Кузмановски ще получи последен шанс да остане на поста в неделното дерби срещу Левски./БЛИЦ