Феновете на Левски са крайно недоволни от отпадането на отбора от Шампипионската лига, при това от скромния тим на БАТЕ (Борисов) и започнаха масирана атака срещу собственика Тодор Батков.
Интересна сцена се разигра на аерогарата при прибирането на отбора. Фен на "сините" порази собственика на клуба с: "Г-н Батков, може ли един въпрос. Вярно ли е, че сте Бай Ганьо?". Отначало адвокатът реагира импулсивно, обиждайки фена на "нещастник", но след това се поправи: "Бай Ганьо е един от традиционните литературни български герои. Цял свят го знае. Не виждам нищо обидно в Бай Ганьо".

В същото време една от най-големите фракции "София-Запад" нападна остро отговорните фактори в клуба след снощния резил срещу БАТЕ Борисов.
Ето какво пишат привържениците от фракцията на своя сайт:
Агент Николай плаче, чичо Скруч на хапчета, а бай Ганьо да хване и да се самоубие! С пословичното си скъперничество това ръководство не купи нито един стойностен футболист, а само обещаваше и си играеше на смяна на треньори! Направи така ,че нас, привържениците, да ни е срам да излеземе от домовете си! Бият ни трактористи от село в Беларус и кравари от Сандански! Станахме за срам не само на Европа, а и на посткомунистическите държавици от СССР! Но тези трима другари като бивши комунистически функционери са излекувани от това чувство - СРАМ! УЕФА ли, каква УЕФА и там ще се насереме, с трици маймуни не се ловят!/БЛИЦ
Още за Левски след резила срещу БАТЕ Борисов: