До ранни зори футболисти, ръководство и фенове на Вихрен, купонясваха в местната дискотека "Sun city" след успеха си над Лески с 1:0.
"Купонът не бе заплануван предварително. Явно нашият президент Коко Динев е останал доволен от играта на отбора и от това, че се получи истински футболен празник на града и след мача ни покани да отпразнуваме успеха", заяви административният директор на санданчани Максим Иванов пред "Фокус".
Според него играчите не са прекалили с питиетата и са се ограничили до консумацията на две бири. Също така празненството било използвано от клубните шефове и за сплотяването на колектива, тъй като в отбора има доста нови играчи. Максим Иванов каза в заключение, че президентът Костантин Динев ще прецени дали да даде допълнителни премии на играчите. Иначе всички футболисти ще си получат бонусите, които са залегнали във вътрешния правилник на клуба. От понеделник възпитаниците на Филип Филипов започват подготовка за следващия мач срещу Черно море. Първата тренировка на Вихрен за новата седмица е запланувана за утре от 18:00 часа на градския стадион в Сандански. /БЛИЦ

Още по темата: