ФК Копенхаген иска вратаря на Славия Светослав Вуцов и дори е изпратил конкретна оферта преди затварянето на летния трансферен прозорец, но до сделка не се е стигнало.

Тимът, който отстрани Локомотив (Пловдив) в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, желае силно младежкия национал в състава си и през зимата отново ще се опита да го привлече.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

След двубоя с ЦСКА името на Вуцов много нашумя. Той спаси дузпа и куп положения, а президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че за стража е имало оферта от чужбина за 2 милиона евро.

Според запознати предложението е било именно от ФК Копенхаген, пише един от спортните ежедневници.

Датчаните са предложили доста прилични лични условия за 19-годишния вратар, но е било преценено, че е по-добре да се изчака с надеждата, че със силните си игри Вуцов ще привлече погледите и на още по-големи европейски клубове.

Преди година Славия трансферира свой вратар в чужбина. Гръцкият младежки национал Антонис Стергиакис беше продаден в английския Блекбърн. Самият Вуцов в разговори с ръководството на Славия е бил категоричен, че у нас ще пази само на вратата на “белите”, а желанието му е да бъде трансфериран в чужбина.

Efbet Лига - сезон 2021/2022