Звездата на Левски Георги Иванов – Гонзо днес ще обяви дали остава в отбора. Нападателят на “сините” заяви след снощния срам срещу Жилина, че сериозно обмисля да си тръгне. Една от причините таранът да предприеме подобно действие е негативното отношение на феновете, както и работата на ръководството. Близки до клуба заявиха, че Иванов е бил бесен на треньорските рокади и отношенията му със собственика на клуба Тодор Батков са поизстинали.

При завръщането си на “Герена” Гонзо заяви, че ще помогне на Левски да влезе минимум в групите на УЕФА, но отпадането от Жилина може да означава поредната раздяла на футболиста с любимия му тим. “Наистина обмислям подобен вариант, без Левски животът ми със сигурност щеше да е по-спокоен. Не съжалявам, че се върнах, но това е най-тежкият момент в кариерата ми. Имал съм загуби, но съм ги преживявал, но толкова провали за кратко време никога не с а ми се струпвали”, каза Гонзо след двубоя.


Вратарят Георги Петков също се очаква скоро време да проговори, като не е изключено и той да напусне тима от “Герена”. Собственикът на клуба Тодор Батков със сигурност ще се раздели с доста играчи през зимата, сред които Николай Димитров, Жеан Карлош, Лусио Вагнер и Дарко Тасевски./БЛИЦ