Нападателят Георги Иванов-Гонзо ще е на върха на атаката за Левски в гостуването на Миньор (Пк), което започва в 14:00 часа. Любимецът на сектор "Б", който донесе победата с 1:0 над Славия преди дни, ще бъде подпомаган от нисичкия Жоазиньо, както и от Дарко Тасевски.

Любопитното е, че Юсеф Рабех е отпаднал от групата за двубоя. Все още обаче не е ясно каква е причината за отсъствието на мароканския централен бранител.

Треньорът на "сините" Емил Велев е гласувал доверие на Лъчезар Балтанов, който ще играе на десния бек. Титулярят на този пост Живко Миланов е извън групата за гостуването в Перник заради наказание.

Вратата на Георги Петков ще застрашава Костадин Хазуров, който ще води нападението на домакините срещу Левски. За Миньор срещата с Левски е първи мач в Перник след завръщането на "жълто-черните" в "А" група. Досега Димитър Алексиев и футболистите му домакинстваха на стадион "Осогово" в Кюстендил.

Титулярните състави на двата отбора:

МИНЬОР: 99.Ивайло Иванов, 3.Пейчо Делиминков, 5.Венцислав Василев, 8.Румен Трифонов, 15.Димитър Мутафов, 6.Николай Дюлгеров, 7.Валмир, 19.Петър Петров, 20.Николай Станков, 26.Самет Ашимов, 21.Костадин Хазуров

ЛЕВСКИ: 1.Георги Петков, 30.Лъчезар Балтанов, 23.Давид Бистрон, 14.Веселин Минев, 25.Лусио Вагнер, 8.Георги Сърмов, 45.Владимир Гаджев, 21.Зе Суарес, 22.Дарко Тасевски, 10.Жоазиньо, 9.Георги Иванов