Тежки дни се очертават пред талантливия юноша на ЦСКА Павел Виданов. Защитникът е изпаднал в шок, след като треньорът на шампионите Димитър Пенев заплаши, че ще го изгони от лагера в Банско заради скандално изказване на младока. Повод за реакцията на Стратега са думите на Виданов, че иска да прави секс в самолет, след като вече го е правил на плажа и в асансьор.

"Махай се, събирай си багажа и да те няма", избухнал Пенев към младока по време на лагера на "червените" в Банско.

"Такива футболисти не ми трябват. Първо голи снимки, сега и такива думи, няма да те търпя повече", добавил Стратега, който дори позвънил на Александър Томов, за да му съобщи, че ще бие шута на защитника.

Треньорът заповядал на юношата да пусне опровержение на изказването си по медиите. Почти през сълзи Виданов позвънил на няколко редакции, за да бъде изгладен проблемът. След няколко часа обаче Стратега се поуспокоил и все пак играчът продължава да е с отбора в Банско.

"Момчето е доста притеснено. Страхува се, че няма да играе през пролетта, а тъкмо направи няколко мача за мъжкия отбор. Сега думата му не може да се чуе", заявиха част от играчите на ЦСКА пред БЛИЦ.