Представителят на фирма "Титан АС" Николай Ишков съобщи първо за БЛИЦ голямата новина: "В навечерието на най-светлия християнски празник искам да съобщя на читателите на БЛИЦ и на всички привърженици на ЦСКА, че предварителният договор за покупко-продажбата на клуба вече е факт. Това се случи точно преди един час. Още снощи двете страни постигнахме пълно споразумение, но всичко става реалност, когато има подписи. Те вече са налице. Официалният договор ще бъде подписан след 3 месеца, а в предварителния има клауза, която гласи, че в този период никоя друга фирма или консорциум не може да прави опити да откупува ЦСКА. Желая на всички Весела Коледа!"

Ишков не пожела да коментира дали Томов остава при новата власт. Достоверни източници на БЛИЦ обаче съобщиха, че Томов твърдо остава в Борисовата градина. Новина, която едва ли ще зарадва феновете на ЦСКА.

По този начин на купувачите на "червените" няма да се налага да плащат голямата неустойка на бившия вицепремиер. В новата управа на шампионите стъпва в длъжност Николай Ишков, който е бивш президент на Спартак (Вн). Димитър Пенев няма да бъде сменян и ще запази поста старши треньор. /БЛИЦ