Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира пред БЛИЦ появилите се информации, че ще се оттегли от управлението на клуба и начело на „железничарите“ ще застане Веселин Стоянов, който има бизнес в сферата на транспорта.

„За момента аз съм собственикът на Локомотив (София). Не знам откъде се появяват тези информации. Има запитвания и от чуждестранни фирми за инвестиции, но няма нищо черно на бяло. Такъв е и случаят с Веско Стоянов. Когато има нещо сигурно, ще го научите“, коментира Василев пред нашата агенция.

В последните дни отново се заговори, че чуждестранни фирми имат интерес към Локомотив (София). Счита се, че компании от Естония и Нигерия искат да вземат миноритарен дял от „железничарите“. Преди това се говореше за интерес от страна на италиански инвеститори.

Иван Василев е начело на „червено-черните“ след рестарта на клуба през 2015 г. Вече почти девет години издръжката на Локомотив (София) падна почти изцяло на неговите плещи. Благодарение на него на стадиона беше изградено и осветление.