Отборът на Локо (Пд) отново няма да може да бъде взет на режим в хотел "Тримонциум", с когото има бартерен договор. Собствениците на сградата са известили футболните шефове от "Лаута" да си търсят друго място, информира "Топспорт". Причината е, че през уикенда при тях ще се проведе национален симпозиум на българските кардиолози.

Вече близо месец Локо (Пд) не може да се възползва от договора с "Дедеман", откъдето стопанисват пловдивския "Тримонциум" и софийския "Принцес".

"Всички между нас и шефовете на двата хотела е наред, но за съжаление трябва да се съобразим с тяхната програма. В бъдеще ще продължаваме да ползваме тяхната база, както сме се договорили. Няма място за притеснение и спекулации", заяви администраторът на "смърфовете" Николай Курбанов.

Преди мача с Беласица отборът ще бъде взет на режим в друг пловдивски хотел. За мача с "комитите" трима играчи на Локо са под въпрос поради здравословни проблеми - капитанът Димитър Илиев и Людмил Николов са с разтежения и вчера пропуснаха заниманието на Аян Садъков. На облекчен режим тренира единствено халфът Румен Горанов. На пълни обороти се включиха Йордан Милиев и Том, оплакали се от болки след победата над Вихрен в Сандански. /БЛИЦ