Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви на днешната си пресконференция, че е по-добре мачът да се играе в Перник заради по-добрият терен на стадиона от този в Кюстендил. „Теренът в Перник е пазен, на него не са се играли толкова мачове. Естествено това ни кара да сме доволни. Левски винаги иска добри условия за игра. Където и да играем целта е една, Левски трябва да печели мачовете си”, каза Кокала.

„Ще изчакаме до утре и ще видим, какви условия ще заварим и какво ще бъде времето в Перник. Ако съдията и длъжностите лица преценят, мачът ще се играе. Гледах Миньор в три-четири мача. Те са опасен отбор, имат добри изпълнители. Всеки път ви казвам, че Левски е най-добрият отбор и трябва да се справи с тимове от ранга на Миньор (Перник).

Тази сутрин направихме една тренировка, която по-скоро беше с тонизиращ характер. Мисля, че играчите са готови за мача”, допълни Велев.


На мястото на Живко Миланов, който е наказан за утрешния двубой наставникът почти сигурно ще заложи на Лъчезар Балтанов. Велев обяви и групата от 19 футболисти, с която се качи на лагер в Бояна.

 

Групата на Левски за мача с Миньор:

Вратари:

Георги Петков, Цветан Димитров

Защитници: Виктор Генев, Юсуф Рабех, Веселин Минев, Давид Бистрон, Лусио Вагнер, Лъчезар Балтанов

Полузащитници и нападатели:

Рашид Тиберканин, Жеан Карлос, Георги Сърмов, Георги Иванов, Жоазиньо, Георги Христов,  Мирослав Иванов, Зе Суарес, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Владимир Гаджев./БЛИЦ