Наставникът на Левски Емил Велев изключи варианта Георги Иванов да му стане помощник. Както е известно, преди Нова година Гонзо изкара треньорски лиценз, който му позволява да води отбор от "Б" група или да бъде асистент в елита.

"Гонзо е нападател и трябва да се съсредоточи върху това да вкарва голове. Много е трудно да съвместява двете неща и затова няма как да ми стане помощник", заяви Емил Велев минути преди да изведе футболистите на Левски за първа тренировка за 2009 година.

"Още не съм влязъл в съблекалнята и не знам кой е тук. Не знам дали ще има нови футболисти, но в течение на подготовката към нас ще се присъединят 2-3 имена които аз желая. Засега нищо не мога да ви кажа. Единствено Дарко Тасевски и Юсеф Рабех ще отсъстват днес, но те са наши футболисти и ще ги видите на "Герена" тези дни. Жеан Карлос започва с нас, не знам за никакви проби в Терек. Юношите Иван Цачев, Симеон Иванов и Георги Недялков ще се готвят в мъжкия отбор, а в последствие ще решаваме дали ще бъдат преотстъпени. За Джунейт Яшар знаете, че е в Ботев, там под наем може да отиде и Георги Чакъров", сподели още Кокала.

Наставникът на Левски добави, че завръщането на Христо Йовов е сигурно, а до дни ще стане ясно дали към "сините" ще се присъедини Йордан Милиев от Локо (Пд). ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ