Старши треньорът на Левски Емил Велев-Кокала информира, че вътрешни халфове в реванша с БАТЕ Борисов ще бъдат Владимир Гаджев и Мирослав Иванов. Това се случва близо 2 часа и половина преди началото на изключително важната среща за влизане в групите на Шампионската лига. Домакините от Беларус имат аванс от един гол, след като спечелиха с 1:0 на "Герена" преди две седмици. Двубоят в град Борисов започва в 19:00 часа и може да го проследите директно в БЛИЦ.

Включването в титулярната единайсеторка на Гаджев и Шуменския Деко като вътрешни халфове означава, че в нападение ще действа Георги Иванов-Гонзо, който в първата среща в София игра именно в полузащитата. Любимецът на сектор "Б" обаче преди две седмици бе грешникът, тъй като пропусна дузпа за Левски при резултат 0:0.

Партньор на Гонзо на върха на атаката се очаква да бъде Георги Христов, който в последната среща на "сините" се отличи с хеттрик - при победата с 6:0 над Ботев (Пд).

На вратата в Борисов титуляр ще излезе Даниел Киш, а пред него в защитната линия ще са Живко Миланов (вдясно), Лусио Вагнер (вляво) и Юсуф Рабе и Давид Бистрон, като двойка централни бранители. По лявото крило към вратата на БАТЕ ще напира Николай Димитров, а по дясното ще е Зе Суарес.

Отборът на Левски напусна хотела си в Минск в 16:00 часа под бурните аплодисменти на стотина фена, дошли да подкрепят любимците си в мача, информира "Гонг". Цялата група от няколко автобуса и микробуса, съпровождана под екскорт от девет милиционерки коли, пътува заедно с рейса с футболистите. /БЛИЦ

ОЩЕ ПРЕДИ БАТЕ - ЛЕВСКИ: