Николай Костов обясни на извънредния брифинг на "Герена", че продължава да е треньор на Левски. Дори след пресконференцията извежда "сините" за занимание. 

"Дали сме си време с Наско Сираков. Не съм освободен от отбора. Няма как треньорът да си стане и да си замине и пак да се почне наново. Защитавам интересите на хора, които са свързани с мен - футболистите, щабът ми, ръководството, администрацията... Има футболисти, които вярват много в мен. Съмнявам се да има играчи, които не ми вярват", подчерта Костов.

Костов изнервен, скочи заради лъжи ВИДЕО

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Помните, че преди си тръгнах от Левски без пресконференция. Тогава беше съвсем различна ситуацията, други хора са управлявали, други интереси е имало. Сме сме на етап, в който можем да надградим. Прословутите задължения на НАП са изплатени и това е много голям успех на Сираков, Боримиров, Йовов и на всички ръководители на клуба", коментира той. 

"Дадохме си 3-4 дни, за да разясним реалната ситуация със Сираков и да проведем по-истински разговор. Ще искам на него да присъстват всички ръководители, не само Сираков. Той сега е със семейството си, има нужда от почивка. Нека минат празниците и ще говорим", каза Костов след въпрос дали се разделя с Левски.

"Винаги съм имал разбирателство със Сираков, той вижда малко по-далеч, отколкото ние. Той е доста опитен и управлява футболния отбор. Не може този транспарант "Сираков вън" да е цяла година на стадиона. Излизаме и го гледаме. Не го приемам това нещо", коментира наставникът на "сините".

"Сега отивам да тренирам отбора, ще тренираме малко с футболистите. Трябва да изчакате за моята оставка", добави Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


 

Гледахте на живо: Пресконференция на Николай Костов

Гледахте на живо: Пресконференция на Николай Костов #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ЛегендарнатаФланелкаНаЛевски

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Сряда, 1 май 2024 г.