Бившият нападател на Левски Христо Йовов може да се върне на “Герена” през зимата. Новината потвърди днес на пресконференция спортно-техническият директор на клуба Даниел Боримиров. В момента Бижутера играе в кипърския Аполон (Лимасол), но неведнъж е заявявал, че иска да се върне в Левски.
 

"Търсим вратар, полузащитник и нападател, които да се присъединят към отбора преди пролетния дял на първенството. Ще се опитаме да си върнем Христо Йовов", каза Даниел Боримиров. Със сигурност през трансферния прозорец титулярният вратар Гошо Петков ще бъде продаден, тъй като неговото желание е да заиграе в чужбина.


Боримиров се оплака от тенденциозното съдийство в последните четири мача на отбора. "Трябва да вземем мерки по този въпрос. Напоследък обаче загубихме много заради реферите. Не се страхувам от евентуална война срещу арбитрите. Ако трябва, ще се срещна с всички ръководни фактори, но искам съдиите да си вършат работата. Взимат по 1000 лева за 90 минути, а в България това е напълно достатъчно", заяви Борето./БЛИЦ