ПФК Левски официално представи екипите си за сезон 2020/2021. Изпълнителният директор на клуба Павел Колев и собственикът на "JOMA България" Валентин Николов дадоха пресконференция на "Герена", на която съобщиха радостна новина за феновете. Новата екипировка ще се продава на по-ниска цена в сравнение с тази от миналия сезон. 

Титулярният екип ще е в традиционно синьо с камуфлажни елементи, вторият ще бъде изцяло в черно, а третия в жълт цвят. На гърба на екипите, под яката, пък е изписано с главни букви "Всички за Левски". 

Официалната продажба на екипите стартира утре. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Няма да обява цена, ще го оставя като изненада на всички привърженици. Но мога да ги уверя, че цената е по-ниска от миналата година. Надяваме се привържениците да останат доволни и от качеството", каза Павел Колев.

Малко по-рано треньорът Георги Тодоров съобщи, че Николай Михайлов ще бъде капитан на Левски през новия сезон. През миналия лентата носеше Живко Миланов, който вече е помощник на наставника. Другият капитан Иван Горанов пък беше продаден на белгийския Шарлероа.

"Николай Михайлов е безспорният капитан на Левски и той ще носи лентата. Все още не сме обсъждали кой ще бъде втори капитан, защото тази седмица бе много бурна, но и това ще стане ясно в скоро време”, каза наставникът на "сините".

efbet Лига - сезон 2020/2021


Снимки: АНТОН УЗУНОВ