Левски направи нов трансфер, но този път не става въпрос за футболист, а за човек от щаба. „Сините“ имат нов масажист - Божидар Михайлов, който в последните две години и девет месеца работеше в националния отбор по вдигане на тежести. Там треньорът Иван Иванов и щангистите бяха много доволни от работата на Божидар, който възстановяваше отлично състезателите след тежките тренировки и ги лекуваше ги от травмите им.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Специалистът има сериозна заслуга за някои от най-големите успехи в този период, пише "Мач Телеграф". Става въпрос за европейската титла и третото място в света на Божидар Андреев, съответно от Батуми 2019 и Питая 2019, сребърните медали от европейски първенства на Ангел Русев и Ивана Петрова, както за много други отличия на щангистите ни в по-долните възрастови групи.

Новият масажист на Левски е специализиран в лечебен, спортен и класически масаж, както и в юмейхо профилактиката и ашиатцу. Пред изданието хора от „кухнята“ на щангистите разкриха, че от Левски са предложили много по-добри финансови условия на Божидар Михайлов и той нямало как да откаже офертата на „сините”.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021