Финансови проблеми отново надвиснаха над Левски. Ден, след като „сините“ се класираха за 1/4-финалите за Купата на България след успех с 3:1 над Берое, клубът загуби дело в Спортния арбитражен съд в Лозана. ФИФА нареди на столичния тим да плати сериозна неустойка към треньора Петър Хубчев и помощниците му. 

Причината отношенията между двете страни да се разглеждат далеч от България са германските паспорти, с които специалистите парафираха договорите си със „сините“. А сумата, която сега Левски трябва да им преведе, възлиза на близо 1 милион лева. Тепърва на „Герена“ ще обжалват решението.

Това далеч не е единственият проблем от подобно естество. „Труд“ съобщи, че 26-кратните шампиони все още не са се разплатили със Септември (София). Клубът от Втора лига очаква 100 хиляди евро по трансфера на Здравко Димитров на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Възможно е ръководствата на двата клуба да се разберат за разсрочване на задълженията. 

Както е известно, "сините" изпитват сериозни финансови затруднения. Спасителен пояс може да се окаже евентуален трансфер на Найджъл Робърта. Нападателят е желан в САЩ от Ди Си Юнайтед. „Ще запаля свещ и ще се моля на Господ да няма трансфер сега. Робърта значи много за нас, виждате, че е по-различен от есента. За мен и за отбора е добре той да остане", обясни след успеха над Берое наставникът Славиша Стоянович. Именно хеттрик на нидерландеца прати „сините“ на 1/4-финалите. Жребият отреди Левски да спори със Славия.

Купа на България - сезон 2020/2021

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството