В последните дни най-споменаваното име в медиите безспорно е това на Авраам Грант. Израелският специалист пристигна в София вчера, за да преговаря Левски.

Ако парафира със "сините", което според медиите в Израел е на път да се случи, той ще стане част от големите личности, работили в българския футбол. Спецът придоби огромна популярност преди години, когато беше назначен за заместник на Жозе Моуриньо в Челси.

"Аз не съм специален, просто съм нормален", каза тогава специалистът.

Думи, които по-късно повтори мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. И думи, които май не важат за съпругата на Грант - Цуфит. 52-годишната бивша актриса не един или два пъти скандализира обществото. Освен, че често променя външния си вид, боядисвайки косата си във всевъзможни цветове, с годините тя си спечелва скандална слава в Израел.

Преди години Цуфит е водеща на популярно предаване в страна, в което не един или два пъти шокира с поведение. Достатъчно е да споменем, че един от най-запомнящите се моменти от шоуто е, когато Цуфит решава да пие... собствената си урина. Причината - да види какъв ще е ефектът върху здравето й.

Други паметни моменти от телевизионната й кариера са къпането във вана с шоколад или в такава със спагети.

Независимо обаче от екстравагантността си, Цуфит Грант е неотлъчно до своята половинка и не спира да го подкрепя, дори и когато светът е срещу него. Такъв е случаят от май 2008 година, когато Челси губи злощастно финала в Шампионска лига от Манчестър Юнайтед след изпълнение на дузпи (подробности четете ТУК).

Тя се хвърля в безумна защита на съпруга си и по време на престоя му в Портсмут. Тогава Авраам Грант е издебнат да влиза в студио за тайландски масажи. Медиите на Острова са скандализирани и предричат край на брака му с Цуфит. Не на същото мнение е обаче бившата актриса.

"Какво като е ходил на масаж? Какво лошо има? Ако не беше толкова известен, нямаше да му обърнете внимание. Всичко между нас е нормално. Имам пълно доверие на мъжа си", отсича Цуфит и слага в типичен свой стил край на заформящия се скандал.

Това е Цуфит Грант - скандална, екстраваганта и изключително предана на своята половинка в живота.