Служителят на Левски Цветан Вълчев, който бе жестоко пребит с железа, продължава да е в реанимацията на УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ”. Състоянието на 38-годишния мъж се подобрява, но остава тежко, научи “24 часа”. “Все още има опасност за живота му”, обявиха от болницата в четвъртък следобед.

Лекарите полагат усилия за стабилизиране на пациента, който има четири счупвания на черепа, счупени ребра и други травми от варварския акт. 

Около 10 часа сутринта в сряда на платения паркинг до офисите на клуба на улица “Тодорини кукли” в София двама мъже нападнаха и пребиха с железа служителя в маркетинговия отдел на Левски. Побоят е бил близо и до фатален край. Бързата намеса на случаен минувач, който разхождал кучето си, и на колеги на Вълчев е прекъснала жестокото деяние, преди може би някой от следващите удари да се окаже фатален.

МВР продължава работа по установяването на извършителите. На камера се вижда как заподозрените бягат по тротоара пред бариерата за вход към общежитието на “Герена”, пресичат на отсрещния тротоар, качват се в паркиран там автомобил и отпрашват по улица “Стефан Богориди” - факти, които се предполага, че трябва да помогнат за залавянето им.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)