Локомотив (Сф) смени последния си съперник за контролите в Кипър. Вместо с полския Шльонск, "железничарите" ще играят на 16 февруари с румънския Арджеш (Питещи). Преди три години двата отбора се срещнаха отново в Кипър, в много нервен мач с червени картони, който Арджеш спечели с 2:1.

Все още няма яснота за началния час на утрешната първа проверка срещу чешкия Бърно, информира "Гонг". Двубоят ще се играе на "Алфа Спорт Център" в Ларнака от 17:00 или 18:00 часа.

Снощи Драгомир Окука бе на среща със своя бивш помощник в Омония - Тутич, който сега води тима от Никозия. Двамата обсъдиха възможността Локо (Сф) и Омония да се срещнат в контрола, най-вероятно на 10 февруари. Това обаче зависи от днешното решение на кипърската федерация за това дали ще има пауза в местното първенство.

Легендата на Локо (Сф) Спиро Дебърски посети лагера на Локо (Сф). Дебърски е прекарал 25 години от живота си на Острова на Афродита, където е работил като треньор.

На сутрешната тренировка днес болки в крака почувства Виктор Шпишич и бе освободен от заниманието. Калоян Караджинов получи разтежение и също напусна преждевременно заниманието. Индивидуално тренираха контузените Иво Иванов и Федерико Родригес. /БЛИЦ