Попълнете търсена ключова дума или фраза

Акрапович: Фантастичен мач, но една ситуация и объркахме всичко

https://blitz.bg/sport/lokomotiv_pd/akrapovich-fantastichen-mach-no-edna-situatsiya-i-obrkakhme-vsichko_460970.html Blitz.bg/Sport

Мислех, че можем да направим нещо голямо и започнах да си гледам часовника

снимка: LAP.bg
1 от 1

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе изключително горд от представянето на неговите футболисти срещу Тотнъм, въпреки че допуснаха обрат и загубиха с 1:2 във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

“Много неща преживях по време на мача. Дадохме всичко от себе си и мисля, че направихме мачът да отива в нашата посока и да имаме всичко под контрол. Една ситуация и объркахме всичко, но това е футболът - ако не внимаваш, те наказват. Трябва нашите неща да ги оправим. За нас това бе един исторически мач, а за тях е мач като всеки друг. Имахме малко повече време за подготовка за тях. Не успяхме да играем нашия стил, но беше трудно срещу такъв тим. Изиграхме фантастичен мач, вкарахме гол и си мислех, че можем да направим нещо голямо и започнах да си гледам часовника”, коментира Акрапович след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

“Моуриньо е уникален човек и специалист пожелавам му да спечели Висшата лига. И това което направихме е достатъчно да си тръгнем с чиста съвест. Ако Марти бе изритал топката малко по-далеч, нямаше да е така, после Диниш реагира. После малко глупости - картона на Биската, но всичко е емоция. Не критикувам никого, казах им хубави думи в съблекалнята. Продължаваме нашия път. Изобщо не е надменен човек Моуриньо, напротив - много е нормален. Говорихме за тренировките, за дните му в Реал Мадрид. Изненадах се колко знае за моя отбор и това показва колко сериозен треньор е. За мен е удоволствие да работя с моя отбор. Мисля, че момчетата ще се оправят бързо и ще изглеждаме добре срещу Етър”, добави босненският специалист.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Още по темата

Коментирай

3 Коментара