Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович отпразнува по интересен начин в съблекалнята на "Васил Левски" радостта от спечелената втора поредна Купа на България. Босненският специалист не изневери на корените си и запя песен на популярната  група от бивша Югославия „Биело дугме“, основана от великия Горан Брегович.

Песента се казва „Какво би дал, за да си на мое място“, като Бруно избра да изрецитира няколко важни стиха от нея, давайки тон на "смърфовете", които избухнаха мощно със "Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам те".

На финала снощи "черно-белите" надвиха ЦСКА с 5:3 след дузпи (0:0 в редовното време и след продължения). 

 Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

В Пловдив героите бяха посрещнати от хиляди свои фенове на стадиона в парк "Лаута". Там имаше заря, песни и танци. След това Димитър Илиев и компания се отправиха към една от дискотеките под тепетата, където поливаха и се веселиха до 7 часа сутринта, научи БЛИЦ.

Преди минути пък от "Лаута" обявиха следното: "Уважаеми локомотивци, измина поредната незабравима "черно-бяла" нощ! Купата е отново наша! Искаме да ви уведомим, че в понеделник (06.07) Купата на България ще бъде вдигната от терасата на Община Пловдив в 20:00 ч. Молим всички присъстващи да спазват всички противоепидемични мерки!".

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020

Снимка БЛИЦ СПОРТ: