Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира нулевото равенство с Марибор в първи плейофен мач за класиране в групите на Лига Европа.

"Орлите" надиграха шампиона на Словения в Разград, но така и не успяха да отбележат. Реваншът в Марибор е на 29 август (четвъртък) от 21:15 часа.

"Доволен съм от играта. Не ни достигна това, че не вкарахме гол. Имахме ситуации, но техният вратар се превърна в герой", каза Стоев.  

"Има и втори мач, 0:0 не е лош резултат. Ако вкараме там, ще ни бъде лесно. Ако днес нямахме късмет, надявам се да имаме в реванша. Някъде късмет, някъде нямахме добро отиграване, много са нещата. Отборът се стара, не дадохме шанс на Марибор с епизодичните контраатаки да застрашат вратата ни. Хубавото е, че има втори мач", продължи треньорът на Лудогорец. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Не използвахме достатъчно фланговете. Гостите се затвориха на 30-ия метър. Трудно е да минеш вал от трима футболисти, ако атакуваш през центъра. Едно от изискванията беше футболистите да шутират, когато им се открие възможност пред наказателното поле. Затова стреляхме толкова много, за съжаление през второто полувреме по-малко. Шансовете са 50:50, няма фаворит", завърши Стойчо Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020