Новите попълнения на Вихрен Младен Стоев-Маджо и Зоран Златковски няма да дебютират днес за тима от Сандански. Възпитаниците на Филип Филипов излизат от 15:00 часа срещу Яблонец (Чехия). Проверката е първа за Вихрен от лагера в Кипър и ще се играе на терена на "Алфа Спорт Център" в Ларнака.

Причината Стоев и Златковски да не играят днес е, че са изостанали с подготовката. Еривертон и Марсел Еламе също няма да вземат участие в срещата с чехите.

За Вихрен дебют днес се очаква да направи Мануел, за което ви информирахме по-рано. Бразилската перла дойде в тима на Коко Динев с впечатляваща визитка. Мануел има мачове за португалските Жил Висенте, Витория Гимараеш, Спортинг (Лисабон) и Беленензеш. Той не взе участие в досегашните контроли на Вихрен, тъй като пристигна в Сандански едва на 16 януари.

През миналата година отборът от Сандански също започна проверките си на кипърска земя срещу Яблонец и тогава победи с 1:0.

В контролите до момента през тази зима Вихрен записа три победи от три мача - 1:0 срещу Локо (Пд), 2:0 срещу Малеш (Микрево) и 2:0 срещу Септември (Симитли). /БЛИЦ

Информация за всички контроли на отборите от "А" група - ТУК