Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов беше много емоционален след мача с Локо Сф, който беше спечелен от "червените" с 2:0. Освен за успеха той засегна и темите Левски, Лудогорец, феновете на ЦСКА, БФС, та даже и правителството. Видя и съдийски заговор.

"Мисля, че днес тръгнахме колебливо. Първото полувреме много се накъсваше играта от Локомотив, а съдията ги улесни да се търкалят по терена", заяви Младенов. 

"Наложи се да правим бързи размествания, но те бяха успешни. Това е важното. Движението на Кайседо бе изключително важно, да отваря пространства за останалите. Направихме добри атаки, особено накрая, когато увеличихме оборотите. Ситуации, които почват да дразнят. Не, че не знаем от години каква е тенденцията срещу ЦСКА. Леко ни хапят, картонче тук, картонче там. Дузпа срещу Кери не се свири. На по-ранният мач в Благоевград видяхте каква дузпа се даде. Тук има тенденция, нека феновете да знаят кой беше на ВАР-а. Кабаков, Тъпаков, не знам... Тоя същият, който свири и срещу Лудогорец. Защо не погледна? Защо не го направи? Ще ги предупредя, да спрат. След 5 месеца по друг начин ще си говорим с тях", продължи той. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Иван правилно каза, че феновете са длъжници. Ние трябва взаимно да сме заедно. Когато сме затруднени, тука трябва да се пълни стадионът. Това е армейската любов. Това са истинските наши фенове, които подкрепят. Професорите да си стоят вкъщи." 

"Вижте празния стадион. Хубава, лоша, играта е за феновете. Ние сме се нагърбили, имаме задача и имаме нужда от подкрепа, а не я виждаме. Така не се гради отбор - да скачаме при всеки неуспех и да оплюваме. В края на шампионата ще седнем, ще говорим и ще решаваме кого да взимаме. Това е наша работа. До този момент искаме да виждаме хората, които истински обичат ЦСКА." 

"Ние само за стадион плачем и говорим. Колко пъти сме се срещали с Министерството на спорта? Само лъжи от страна на правителството. На комшиите, на Левски може да се направи стадион, а от нас само се цица. Ние сме най-успешният български клуб. Лудогорец се появиха преди 10 години. Поздравления! Но как станаха шампиони? Нека анализираме. Върнете, имате записи, вижте как играха с юношите. Това се нарича корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов? Големият вожд на българския футбол. Тук говорим истини! Докога? Това не е футболът, който трябва да има в България, разберете го!", ядоса се Младенов. 

"Умният човек не допуска една и съща грешка два пъти. Ние трябва да се учим от грешките. Аз не съм се отказал от никого, имаме нужда от всички. Спечелихме със себераздаване, всеки си вършеше работата на своя пост", завърши Младенов. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа