Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е взел решение да не привлича нито един български футболист през зимната пауза на първенството. От една страна родните играчи струват пари, а на „Герена“ цепят стотинката на две заради голямата финансова криза. Все пак има и такива наши състезатели, които могат да излязат напълно безплатно на „сините“. Мъри обаче бил категоричен.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Той постоянно ни говори, че желае да наложи и утвърди в мъжкия отбор момчета от левскарската школа. Виждате, че започна да го прави през есента. Стоилов все казва: „Като ще са българи, ще са нашите момчета. Не искам българи от други отбори да взимаме“. Ето преди дни с него се свърза мениджър и му каза, че договорът на българин от елитен наш клуб изтича на 31 декември. В края на ноември пък един опитен български футболист с изтичащ договор беше готов да пристигне на "Герена". Мъри обаче отказа и двете предложения. Попари едни, но зарадва други - местните момчета от школата“, разкриха пред БЛИЦ източници от „Герена“.

Така Левски ще заложи само на чужденци през зимната пауза. Левски вече привлече шведския централен защитник Ноа Сонко Сундберг и бразилския ляв бек Вендерсон Соареш-Цунами. Чака се още един бразилец Велтон. Той вероятно ще пристигне още тази събота. От „Герена“ отрекоха категорично, че ще плащат 50 000 евро на мениджърска агенция за правата на футболиста. В плановете на Мъри за зимната пауза влизат още двама чужденци. Един от тях играе в родния елит. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022