Има справедливост на този свят. Сърбия ни размаза, а резултатът можеше да е поне двуцифрен, ако не беше Гошо Вратарчето, който хвана 2 дузпи, и аристократичността, с която “плавите” изпускаха гол след гол и удряха греди.

Какво ще кажете сега бе, мекерета ? “Животът продължава, това е футбола, е к`во да направя, нямахме късмет”?! Аман от мърлячи, пияници, чалга-звезди и какви ли не още мижитурки! Срам за цяла България сте. Разкриха ви тотално. Живко така ли ще играе в Киево, Тунчев какво прави в Англия?! Всъщност целият национален отбор да си подава оставките веднага.

За Бербатов няма какво да се коментира. Момчето си играе с Роналдо, Руни и Гигс, и идва да се поразтъпче малко с бездарниците, които срамят трикольора. Не е виновен той, че са към 100 пъти по-слаби от него. Виновен е за това, че няма никакъв хъс за победа, и точно затова е на светлинни години от Стоичков. Между другото, това ще му създаде проблеми и в Англия, ако се държи така във важните мачове на Юнайтед и особено в елиминациите на Шампионската Лига. Ако иска да се отказва от Национала, все тая. Последната ни победа във важен мач беше срещу Хърватска през 2002 г. с … Краси Балъков.

Пламен Марков за пореден път  доказа, че е голям мишок, но това не изненадва никого. Падаш с 1-6, като реалния резултат е 1-10, и след мача отбелязваш, че отборът играе слабо, но какво от това. Нямало смисъл от оставки. Ами, г-н Марков, няма смисъл и от вашата “работа”, но си взимате заплатката и не ви дреме, нали?!

Жал ми е за Гошо Петков. Не заслужава да играе редом до такива мърлячи, но е мъжко момче и остана до край. Лошото е, че като ти вкарат 6 гола, няма как да направиш трансфер в чужбина.
Светлина в края на тунела не се вижда, а нещата ще стават още по-зле. А вие, мърлячи, сте срам за България!
Камен ПЛАМЕНОВ/БЛИЦ