ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

ЦСКА 1948 се класира на 1/4-финалите за Купата на България, след като спечели с 2:0 гостуването на Берое. Възпитаниците на Любослав Пенев доминираха през по-голямата част от двубоя в Стара Загора и стигнаха до успеха след голове след почивката. Украинецът Евгений Сердюк откри резултата в 53-ата минута, а заменилият го малко след това Александър Колев също порази вратата на Иван Караджов. Колев се разписа в добавеното време, подпечатвайки победата на тима си.

Припомняме, че на четвъртфиналите се класираха още Арда, Спартак (Варна), Локомотив (София) и ЦСКА.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

В началните минути гостите доминираха. В петата минута Ивайло Чочев отбеляза, но попадението беше отменено заради засада на Елитон, който му асистира за гола. До почивката имаше няколко ситуации пред двете врати, но вратарите Иван Караджов и Даниел Наумов се справиха. 

В 51-ата минута Божидар Пенчев отне топката от Елитон и подаде на Калоян Кръстев, който комбинира със Симеон Мечев, а той отправи изстрел, който стражът на "червените" спаси с вещина. 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

В 53-ата ЦСКА 1948 поведе. Джонатан Перейра центрира в наказателното поле на Берое, където Георги Русев отклони топката за Евгений Сердюк, който бе оставен непокрит и отблизо се разписа - 0:1. 

В 76-ата минута домакините имаха добра възможност. Митко Митков се възползва от подхлъзване на Ангел Лясков и нахлу в наказателното поле на ЦСКА 1948, стреля, но встрани от левия страничен стълб. Секунди след това беше напечено пред вратата на Иван Караджов. Радослав Кирилов проби отляво и подаде на Карлос Охене, който стреля от дъгата на наказателното поле, но топката се отби в лявата греда и отново попадна в халфа, който продължи към Александър Колев. Нападателят стреля, но топката срещна дясната греда. Малко след това отново Колев опита да отбележи. Георги Русев центрира, нападателят стреля с глава, а топката премина на сантиметри покрай целта. 

Напористите действия на Алекс Колев доведоха до второ попадение за тима на Любослав Пенев. В третата минута на добавеното време гостите изпълниха бързо фаул, Колев получи пас и навлезе в наказателното поле на Берое, разписвайки се в далечния ляв ъгъл на Караджов с изстрел по земята - 0:2.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

БЕРОЕ - ЦСКА 1948 0:2
0:1 Евгений Сердюк (53), 0:2 Александър Колев (90+3)


По-интересното от мача по минути
1 - Начало на срещата.
5  Ивайло Чочев се разписа, но попадението беше отменено заради засада на Елитон. Снажният играч на ЦСКА 1948 подаде на голмайстора на Efbet Лига, който пред голлинията засече в мрежата на Иван Караджов. След преглед с ВАР съдията Драгомир Драганов отмени гола.
15 - Пропуск на Радослав Кирилов, след което последва и спасяване на Иван Караджов след удар на Ангел Бастунов. 
35 - Даниел Наумов улови топката след изстрел на Серкан Юсеин.
41 - Спас Георгиев подаде към Калоян Кръстев в наказателното поле на ЦСКА 1948, където Елитон се намеси решително и изчисти топката в ъглов удар.
45+2 - Край на първото полувреме.
---------
46 - Начало на второто полувреме.
53 ГОООЛ! ЦСКА 1948 поведе в резултата - 0:1. Джонатан Перейра центрира към Евгений Сердюк, който първоначално се размина с топката, тя рикошира в крака на Георги Русев и се отклони към нападателя и той се разписа. 
77 
 ДВЕ ГРЕДИ! Карлос Охене получи подаване от Радослав Кирилов и стреля от границата на наказателното поле, топката се отби в гредата. След това Охене подаде на Александър Колев, той отправи удар с левия крак, който разтресе напречната греда.
90 - Добавеното време е 6 минути.
90+3  ГОЛ! Александър Колев подпечатва победата на ЦСКА 1948 - 0:2! Опитният нападател получи отличен извеждащ пас, навлезе в наказателното поле на Берое и прати топката неспасяемо в левия ъгъл на Караджов.
90+6 - Край на мача. ЦСКА елиминира Берое от Купата на България след победа с 2:0. 


БЕРОЕ: 1.Иван Караджов, 3.Димитър Пенев, 5.Томас Фонтен, 6.Рука, 8.Серкан Юсеин, 14.Стилиян Николов (63  11.Стив Траоре), 16.Симеон Мечев (к), 77.Божидар Пенчев, 17.Спас Георгиев, 19.Калоян Кръстев, 10.Абубакар Тунгара (62  18.Митко Митков)
Резерви: 23.Иван Гошев, 2.Димитър Стоянов, 11.Стив Траоре, 15.Георги Динков, 18.Митко Митков, 44.Николай Николаев
Треньор: Николай Киров

ЦСКА 1948
ЦСКА 1948: 29.Даниел Наумов (к), 2.Джонатан Перейра, 87.Симеон Петров, 14.Елитон, 4.Ангел Лясков, 18.Ивайло Чочев, 20.Ангел Бастунов (90+2  22.Реян Даскалов), 39.Парвиз Умарбаев (70  6.Карлос Охене), 10.Георги Русев, 99.Радослав Кирилов, 25.Евгений Сердюк  (63  9.Александър Колев )
Резерви: 33.Генадий Ганев, 6.Карлос Охене, 7.Марио Топузов, 9.Александър Колев, 19.Стив Фуртадо, 22.Реян Даскалов, 24.Лазар Марин
Треньор: Любослав Пенев

Стара Загора, ст. "Берое"
Съдия: Драгомир Драганов

Легенда:  - гол,  - автогол,  - жълт картон,  - втори жълт картон,  - червен картон,  - смяна,  - опасно положение,   - контузия,  - преглеждане на ситуация с ВАР

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК