Поради лоши метеорологични условия беше отложена предвидената за днес тренировка на Родопа, информира сайтът на клуба. Сборът трябваше да е първи за тази година, очакваше се с интерес за да се разбере кои са продадени, и кои са новите, също така какво е бъдещето на клуба и целите през този сезон.

Тренировката се отлага за понеделник (19 януари) от 14:00 часа. В момента текат преговори за нов старши треньор в лицето на Ангел Станков-Геле. Лично президентът на клуба д-р Петър Фиданов се е заел с тази задача и до два дни може би Родопа ще има нов треньор.

Вероятността за това е много голяма, като остава треньорът да обмисли някои детайли и да прецени какви футболисти ще доведе със себе си. За сега 100% напуснали Родопа са Десислав Русев и Мирослав Тодоров. За други също има запитване и преговори, но още няма нищо конкретно. Вече в клуба има и три нови попълнения - вратаря Генади Асенов играл за последно в Несебър, Кетенлиев - юноша на Левски, както и разтрогналия на Арбитража Шопов - футболист на Марек. /БЛИЦ