Скандалният футболист на Славия Николай Петров продължи с изказванията си против треньора Светица Кузмановски и вече бившите си съотборници на “Овча Купел”. "В момента не тренирам с отбора, това си е мое решение. Смятам, че тимът на практика е без треньор. Кузмановски не се бори за нищо, а само отбива номера. Освен това не може треньор в "А" група да има само един костюм", каза Ники Петров в предаването "Спортна треска" по БНТ1.
 

"Той води някакви неизвестни играчи, за които Славия е първият силен клуб в кариерата им. Няма проблем те да играят, но ако са качествени. Цяла есен отборът се крепеше само на Благой Георгиев. Дефакто тимът няма никаква игра и това ще се види сега, след като Благо вече го няма. Кузмановски няма бъдеще. Искам също така да му кажа, че ще си намеря клуб - да не се притеснява. Имам покана от скаут, който работи за италианските Наполи и Салернитана. Сега трябва само да уточня на коя дата летя за Италия, за да ида на проби в тези отбори", допълни скандалджията.


Полузащитникът е скаран с повечето си съотборници в Славия, които нарече "дърводелци". "Гледа се какво правиш на терена, а не извън него. Нека поне един футболен човек, който ме познава, да каже, че нямам качества", завърши Петров, който заяви, че Мъри е единственият треньор, който разбира от тактика и трябва да води националния отбор./БЛИЦ