Новото попълнение на ЦСКА Брадли де Нойер струва на клуба 200 000 евро, а Фарул (Констанца) запазва 20% от правата на левия бек, пише "Мач Телеграф". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

БЛИЦ обаче вече писа, че сделката за бранителя е уредена с помощта на Христо Стоичков и неговия добър румънски приятел Георге Хаджи, който е треньор на Фарул (Констанца). Именно добрите отношения между двамата са допринесли за това, че Де Нойер не е излязъл скъпо на ЦСКА.

Както е известно, „армейците“ обявиха трансфера на 24-годишния футболист в петък вечерта, след като преди това сделката беше съобщена първо именно от Фарул.

„Нямаше как да го задържим. Той много настояваше да отиде в ЦСКА, където му предложиха много по-добри условия. Ние нямаше как да отговорим на това. Продадохме го, защото нямаше смисъл да го държим тъжен във Фарул“, заяви легендата Георге Попеску, който е президент на клуба от Констанца.

Освен това Брадли де Нойер бил посъветван да приеме офертата на ЦСКА от братовчед си Джереми де Нойер, който преди няколко години игра в Левски. Джереми обяснил, че „червените“ нямат финансови проблеми и зарекъл Брадли да не ходи при „сините“, където има забавяне на заплатите.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022