Двубоят между Миньор и Левски от 14-ия кръг на “А” група ще се играе в Перник. Официалната новина бе потвърдена пред БЛИЦ от представителя на Лицензионната комисия към БФС Красин Кръстев.
 

“Двубоят ще е в Перник, малко по-късно трябва да излезе и официално съобщение в сайта на БФС”, бяха първите думи на г-н Кръстев. “Нас ни притесняваше най-вече липсата на сигурност на стадиона, но вече всичко е наред”, допълни служителят.
 

В последните няколко дни драмата къде ще се състои двубоят бе пълна. Стигна се до там БФС да заяви, че може да престъпят някои наредби, но да бъдат удовлетворени и двете страни./БЛИЦ


Ето и изявлението на БФС, което бе публикувано в сайта на БФС след 18,30 часа:

Комисията за инспекция на стадионите на БФС, след повторна проверка констатира, че стадион „Миньор” в Перник изпълнява изискванията за провеждане на срещи от шампионата в „А” група. Това позволява мачът от 14-ия кръг на първенството между отборите на „Миньор” и „Левски” , със съгласието и на двата отбора, да се играе, както е по програма - на 23 ноември 2008 г. (неделя) от 14.00 ч. на стадион „Миньор” в Перник. С писмо от 21 ноември 2008 г. МВР уведомява БФС, че ще бъдат предприети необходимите мерки за опазването на обществения ред преди, по време и след срещата.
Пресслужба на БФС