Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев сподели след спечелването на Суперкупата на България, че началниците трябва да търсят пари, а играчите да вършат работата си на терена и ЦСКА ще съществува. „Смятам, че имахме предимство, не само в играта, но и подготовката, и преди това. Смятам, че заслужихме с пълен процент да я спечелим тази купа. Началниците да търсят финанси и може би ЦСКА пак ще съществува”, сподели наставникът на „червените” пред "Гонг".
"Радостното е, че 2-3 от малките направиха добри мачове в рамките на 2-3 седмици и им пожелавам успех. Колкото до Тонев и само видяхте, че се появява един нов талант на нашия хоризонт. Знаете започва шампионатът. На противниците, на тези, които участват в УЕФА и Шампионската лига пожелавам успех”, каза още Пенев.
„Не, това не е новото лице на ЦСКА. Това е Суперкупата. Участвали сме в много турнири и ЦСКА заслужава тази Суперкупа.”
„Мисля, че ЦСКА направи един много добър турнирен финал и независимо от месеца, който премина тежък за ЦСКА, един голям клуб с история да не участва в големи клубни турнир, но това най-вече влияе на състезателите. В правилна посока сме тръгнали с моя екип”, треньор номер едно на 20 век.
„Литекс е отбор, който греши в последната фаза. Нашият клуб рано или късно пак ще има с какво да се похвали, особено с тази купа. Това е един добър отбор”, добави Пенев.
От своя страна помощникът му Александър Станков заяви, че всички, които отписват „червените”, ще сбъркат./БЛИЦ