Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира нулевото равенство със Славия в двубой от седмия кръг на родното първенство. Петричев обвини рефера Стефан Апостолов за грешките му, които по думите му са ощетили и двата отбора.

"Конкретният мач със Славия беше един опорочен мач, в който и двата тима бяха ощетени грубо .Съжалявам за Стериакис, че получи червен картон, съвсем незаслужено. Този картон повлия и на Лудогорец, имахме си положения. Но след червения картон съдията тръгна да компенсира и респективно ни беше отменен чист гол, с което ни беше отнета и победата.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според колегите е имало и други грешки, страничният съдия, който е алармирал за червения картон, е дал и две несъществуващи засади. Тези грешки не решават първенството, но се чувстваме ощетени, но и Славия беше ощетен с този червен картон.

Поздравления за играчите на Салвия, които успяха да постигнат точката. Надявам се да намалеят за в бъдеще тези съдийски грешки, защото този мач тръгна доста хубаво и атрактивно за феновете, а накрая видяхте какво стана", заяви Петричев и разкри, че реферът Стефан Апостолов се е извинявал на играчите на Славия за червения картон на Стериакис.  

"Аз в тунела видях как съдията се извинява на играчите на Славия, че е направил човешка грешка. Но за съжаление се допускат грешки в посока срещу Лудогорец. Но не съдиите са нашият проблем, проблемите са вътре в клуба, затова трябва да вземем мерки да си ги решим сами", завърши изпълнителният директор на разградчани. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020