Племенникът на Йордан Лечков и новоизлюпен национал Иван Стоянов върти страстен романс с 21-годишната сливналийка Деница Димова. Кандидат-снахата на сестрата на футболната легенда и нападателят си пускат за пръв път любовни стрелички в Интернет сайт за запознанства преди година.

”С Деница всичко започна преди около година. Познавахме се малко покрай общи приятели. Видях я в един сайт за запознанства. После тя ми писа и започнахме да излизаме заедно. Веднъж играхме карти и първо биехме наред, но след това май се увлякохме по други неща”, разказва играчът.

Той не спира да я хвали: “Тя е универсална. Най-хубаво готви, но може всичко. Обожавам картофената й яхния и крем-карамела. Глези ме, всяка сутрин ми прави закуска”.

”Майка ми Снежина го глези повече. Готви му телешко с грах. Не си мислете, че Ванко няма кусури. Хич не обича да си подрежда дрехите”, издава го очарователната Дени, но се заканва да го отучи от лошия навик..

Тя изкарала два семестъра екология в НБУ, но не харесала животът в София. Сега помага на баща си, който има фирма за бригади в чужбина. Върти и малък бизнес – бутик за дрехи от Италия.

Йордан Лечков вече се е запознал с бъдещата си племенница и дори е предоставил на двойката апартамент в хотела си Империа./БЛИЦ