ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Председателят на Управителния съвет на СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“, което е носител на акциите на клуба, Светослав Миневски призна, че старозагорци са направили покана за инвестиция към сръбския богаташ Драган Шолак.

„Клубът няма никакви задължения и не може да има притеснения за лиценза си. Нямаме забавяне на заплатите. СНЦ-то представлява група ентусиасти, отделящи от собственото си време и финанси за Берое. Отворени сме за нови членове, но такива мераклии няма. Постоянно получаваме съвети в социалните мрежи кого да привлечем като потенциален инвеститор“, заяви Миневски.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Последната на авантюра в тази насока беше да поканим Драган Шолак след отказа да поеме Левски. Пратихме му писмо. Той нито е отговорил, нито очаквам да го направи. Единствено с писмо голяма търговска верига, която се оказа почти собственост на двама старозагорци, отказа партньорство с нас с мотив – липса на възможности. Почти ежедневно търсим инвеститори. Трябваше да имаме и среща с китайци за сътрудничество. Ни китайци, ни араби, ни англичани, ни швейцарци, ни хървати. Никой не е проявил желание да дава пари. Местният бизнес се отзовава според възможностите си“, допълни шефът на Берое в интервю за „Тема Спорт“.

„Ако зависи от мен, Николай Киров ще остане начело на Берое поне още пет години. Той и ръководството гледаме в една посока. Киров вижда проблемите на Берое такива, каквито ги виждаме и ние. Николай е дългогодишен шеф на ДЮШ на Ботев (Пловдив) и споделя визията ни да се налагат млади футболисти. Опитва да балансира между младите и опитните играчи“, призна Светослав Миневски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК