Изпълкомът на БФС избра ръководството на Съдийската комисия. Тя ще се състои от седем члена. Заместници на председателя Димо Момиров, който бе избран по-рано днес ще бъдат Костадин Гергинов и Георги Виделов, членове са Любчо Славчев, Евгени Георгиев, Стефан Чакъров, Недялко Недялков. Христо Порточанов ще бъде отговорник за Съдийската комисия в Изпълкома на БФС. „Аз лично настоявах да изберем Димо Момиров. От тук нататък съдиите нямат право да се оплакват, защото те сами избраха кой да ги управлява. Надявам се, че ще успеем да тушираме проблемите”, заяви след заседанието на Изпълкома Христо Порточанов.
 

„Аз не се притеснявам от никого и на мен никой нищо не може да ми казва, нито президенти на футболни клубове, нито президентът на България. Мисля, че досега съм успявал в начинанията си, ще успявам и занапред” добави бившия бос на Нефтохимик.

„Съдийските делегати ще се назначават от Съдийската комисия, като те ще бъдат одобрявани от мен, Валентин Михов и Борислав Попов”, информира още Христо Порточанов./БЛИЦ

ОЩЕ ОТ ДНЕШНИЯ ИЗПЪЛКОМ