Отборът на Левски бе посрещнат на стадион "Миньор" в Перник с песента на Клуб НЛО "Мале, страх". При появата на синия автобус дикторът на стадиона се провикна на микрофона "Вижте кой е дошъл" и надъни на макс споменатото парче, в което се откроява следния припев - "Денем, нощем все ментета пия, тактиката си о вас не крия."

Малко след 13 часа домакините от Перник започнаха да чертаят футболното игрище, за да се виждат добре линиите по време на футболната среща, която стартира в 14:00 часа. Както се и очакваше предварително, в подкрепа на Миньор ще се пусне мажоретен състав и духов оркестър.

По пътя от София към Перник направиха впечатление многобройните фенове на Левски, информира "Гонг". Най-голямата част от синята агитка пътува до миньорския град с влак.

Любопитен факт е, че изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков не дойде на стадиона с джипа си, а предпочете услугите на клубния автобус. Не на последно място, трябва да се отбележи, че теренът е почистен от снежната покривка и мач със сигурност ще има. Въпреки старанието на домакините, тревната настилка не може да се похвали с кой-знае какво качество, защото е замръзнала. /БЛИЦ