Популярният роден футболен клуб Нефтохимик намери нови спасители. Както е известно, в средата на сезон 2021/22 „шейховете“ се отказаха от участие във Втора лига и отборът беше разпуснат.

Вчера в Бургас е проведено Общо събрание на клуба, на което е избрано ново ръководство. За представител на Управителния съвет е определен Пламен Николов, който е шеф на фенклуба.

Зам.-председател ще бъде Михаил Атанасов, който е единственият останал от старото ръководство и ще продължи цялостно да ръководи оперативната дейност в клуба.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Останалите членове на новата структура са Стамен Деликостов, Христо Милчев, Станислав Желязков, Росен Василев и Живко Бъклев.

Основната цел пред новоизбраното ръководство на Нефтохимик е стартиране на новия сезон в областното първенство, което се явява пета дивизия в пирамидата на българския футбол.

„Поздравяваме предходното ръководство за запазването и развитието на ДЮШ. Желанието ни е да продължим да се развиваме в положителна насока“, коментираха от новото ръководство на „шейховете“.