В Спартак (Вн) са бесни от случилото се на полувремето на варненското дерби, спечелено с убедителното 5:0 от Черно море. В сайтът на "соколите" бе публикуван материал под заглавие "Мутризация на Тича!":

"Нечуван скандал се разрази на полувремето на дербито между Спартак и Черно море! В района около съблекалните неизвестно за сега лице е заплашвало, блъскало, ритало и душило капитанът на "соколите" Велимир Иванович. В момента Веле е при дежурния лекар в Съдебна медицина - Варна, където ще бъде освидетелстван.

"Такова чудо не сме виждали в живота си", са заявили на полувремето футболистите на Спартак пред изпълнителния директор Живко Великов и категорично са отказвали да излязат на терена за второто полувреме.

Ръководството на "соколите" е подало жалба за инцидента. "Ще настояваме да бъдат изискани записите от охранителните камери на стадиона и инцидента да се разследва, както от БФС, така и от правораздавателните органи", заяви Великов.

"Имаме 10 човека свидели на случилото се, които ще потвърдят за инцидента", каза още изпълнителният директор пред интернет страницата на Спартак. /БЛИЦ