ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров коментира церемонията за „Футболист на годината“. Бившият национал заяви, че родните таланти много скоро ще бъдат оценени от чуждите клубове, както и че най-важната награда за всички е, че Тодор Неделев е здрав и готов за нови битки.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Футболист на годината за 2022 година отмина. Честито на всички футболисти, взели награда и получили признание за техния труд, през тези месеци изпълнени със трудности, лишения, незабравими моменти и усмивки. Надявам се, че много скоро, нашите таланти ще бъдат оценени и от чуждите клубове и медии за техните заслуги и постижения като футболни таланти. Най-хубавата и важна награда за всички нас фенове, бивши и сегашни футболисти е да видим Тодор Неделев здрав и готов за нови битки!", написа Петров в социалните мрежи. 

Неделев преди дни записа първи мач за Ботев (Пловдив) след ужасяващата катастрофа с националния отбор в Груция през миналата година. Той започна титуляр в контролата с Ботев (Враца), завършила 0:0.

Снощи Неделев получи наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимка: Startphoto.bg


*Снимка: Startphoto.bg