Напрежението в Левски ескалира с всяка минута преди реванша с БАТЕ Борисов, който е от изключително значение за "сините". Звездата Георги Иванов-Гонзо влезе в спор с Николай Димитров за изпълнението на евентуална дузпа, ако съдията Конрад Плауц отсъди утре.

Както е известно, в срещата на "Герена" преди две седмици Гонзо бе грешникът, след като пропусна да даде преднина на Левски от точката на дузпата и направи трудно класирането на отбора в групите на Шампионската лига, от което в касата на "сините" ще постъпят почти 7 милиона евро.

На заминаване за Беларус тази сутрин спортно-техническият директор на клуба Даниел Боримиров информира представителите на медите, че за първи изпълнител на наказателен удар е определен Николай Димитров. В същото време Гонзо каза, че не иска да бяга от отговорност.

"Ако ни дадат дузпа съм готов да я бия и вярвам, че този път няма да сбъркам. В първия мач треньора Вуцов бе определил четирима изпълнители, без да казва в какъв ред. Чувствах се уверен и затова взех топката. Никога не съм пренебрегвал указания на треньора", каза Гонзо на аерогара "София".

Любопитното е, че в първите три официални мача на "сините" той пропиля две дузпи - срещу Вихрен и БАТЕ, а в последствие левскарите паднаха и в двата мача с по 0:1. От бялата точка в контролата срещу Вердер преди старта на "А" група не успя да вкара и Мирослав Иванов. /БЛИЦ

Още преди БАТЕ - Левски: