Йордан Лечков е бил в съдийската стая на полувремето на срещата между Сливен и Славия, завършила 1:1 и преминала под скандалното съдийство на Мартин Богдев. За това алармира президентът на "белите" Венци Стефанов, който бе бесен след края на мача.

"Виждал съм тенденциозно съдийство, но това бе пълен резил. Не може да вкарваме гол, страничният съдия да тича към центъра на терена, а главният да го отменя. Това го няма никъде по света. После няма защо да се учудваме, че в Европа отборите ни са трагични**, беснееше Стефанов след срещата.

"Не знам какво правеше Лечков в съблекалнята на съдиите на полувремето. Като какъв бе там? Като президент на футболен клуб, като кмет, като вицепрезидент на БФС или като нещо друго? Всички видяха, че Сливен ги подкрепят във всеки мач. Така бе срещу ЦСКА, срещу Спартак (Вн) и сега в мача със Славия. Мартин Богдев ръководи сравнително нормално срещата през първото полувреме, но след влизането на Лечков в съдийската съблекалня това коренно се промени", каза още Венци Стефанов.

"Съдията ни открадна победата, тъй като ни отмени гол от засада, каквато според нас нямаше", каза пък треньорът на Славия Стевица Кузмановски. 

"В последните два мача показахме, че отборът е на прав път и след две седмици ще бъдем напълно готови за срещата с ЦСКА. Така че това, което се пише по медиите, че ще бъда изгонен от Славия, сигурно няма да се случи", завърши Кузмановски.

Ръководството на ПФК Славия окрито протестира срещу съдийството на Мартин Богдев на мача Сливен - Славия от 4 кръг на "А" група, пише в интернет страницата на най-стария столичен клуб. "Белите" с видеозапис на мача могат да докажат как реферът ръководи в ущърб на Славия и лишава отбора от заслужена победа. Вместо това се стига до равенство и до  изгонването на един от основните играчи на отбора Славчо Георгиевски, който автоматично губи право да играе срещу ЦСКА на 14 септември, когато шампионът гостува на стадион "Славия" в мач от 5 кръг. /БЛИЦ

Още по темата: